HTML

JóHíradó

Elegem lett abból, hogy minden reggel, minden este csak rossz híreket, bűnügyeket, simlit, csalást, tragédiákat pakolnak ki a szemem elé. Ez a blog kizárólag csak jó hírekkel fog előállni. Vagy kreálni fog ilyeneket. Vagy ötletet ad hozzá, hogy bizonyos témákból hogyan legyenek jó hírek. Minden esetre arra hívnám fel a magyar írott és képi sajtó képviselőit, hogy szíveskedjenek kellő mennyiségű jó hírt szállítani nekem, és erre kérem minden barátomat, rokonomat, és ismerősömet is! Mert néha kell a lila köd, és egy halvány reménysugár! :o)

Friss topikok

  • TrueY: @hópapa: Csak 1 hetet, de ebben az esős időben elégnek mutatkozott... :) És mit nyertem? :) Tudom... (2011.07.05. 09:33) Köszönjük, Cseresznye! :o)

Jóhíradó, Jó-hír adó, Jóhír-adó, Jó-hír Híradó, Jó Híradó, Jó. Hír. Adó. Mindegy, csak jó legyen! :o)

2011.05.20. 13:00 hópapa

850 lóerős Dacia indul a Pikes Peak-en!

Címkék: hír adó dacia duster jóhíradó

A szomorú prekoncepciók miatt ha valakinek azt mondom, hogy DACIA, akkor valószínűleg először EZT látja a lelki szemei előtt.

Pedig ezek az idők szép lassan elmúlnak!
A több évtizedes Dacia-Renault partnerség mára már masszív tényezővé vált a világ autópiacán, és teljesen új, ütőképes, olcsó, és praktikus modellekkel kér helyet magának a "kondérnál".



A Dacia Duster sikere már-már legendás, hiszen olyan magas számú megrendelést kapott a gyár még Nyugat-Európából is, hogy az eléggé ijesztő lehet a konkurenciának, és gondolom már gőzerővel agyalnak azon, hogy hogyan lehetne lekoppintani a receptet úgy, hogy az ne hasson koppintásnak. :o)
A sikerhez vezető úton olyan nagy nevek is besegítettek, mint a Forma-1 "Professzor"-a, a francia Alain Prost, aki egy jégralizáshoz átalakított Dusterrel próbálta patinásabbá fényesíteni a román logót, nagyjából így:

Na de ez mind semmi, mert a Duster most az igazi csúcsra, azaz a Pikes Peak-re tör!

További részletek ITT!

Aki szeretné megtudni, hogy miként szokás megmászni egy "gyenge" kis Suzukival a Pikes Paek-et, az KATTINTSON IDE!

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://johirado.blog.hu/api/trackback/id/tr592919114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása