HTML

JóHíradó

Elegem lett abból, hogy minden reggel, minden este csak rossz híreket, bűnügyeket, simlit, csalást, tragédiákat pakolnak ki a szemem elé. Ez a blog kizárólag csak jó hírekkel fog előállni. Vagy kreálni fog ilyeneket. Vagy ötletet ad hozzá, hogy bizonyos témákból hogyan legyenek jó hírek. Minden esetre arra hívnám fel a magyar írott és képi sajtó képviselőit, hogy szíveskedjenek kellő mennyiségű jó hírt szállítani nekem, és erre kérem minden barátomat, rokonomat, és ismerősömet is! Mert néha kell a lila köd, és egy halvány reménysugár! :o)

Friss topikok

  • TrueY: @hópapa: Csak 1 hetet, de ebben az esős időben elégnek mutatkozott... :) És mit nyertem? :) Tudom... (2011.07.05. 09:33) Köszönjük, Cseresznye! :o)

Jóhíradó, Jó-hír adó, Jóhír-adó, Jó-hír Híradó, Jó Híradó, Jó. Hír. Adó. Mindegy, csak jó legyen! :o)

2011.06.07. 15:54 hópapa

Világbajnokok lettek a magyar pecások!

Az örömteli hírről akár ITT is lehet bővebben olvasni.
Gratulálunk a győztes csapatnak!













 




( A kép csak illusztráció egy dunai mellékágból.)

Pár évvel ezelőtt egyszer már én is végignéztem egy világbajnokságot a Velencei tó evezőspályáján, és az nagy élmény volt.
A magyarok akkor is jól szerepeltek, de amit nagyon élveztem nézni, az az olaszok lelkesedése, szurkolói táboruk tevékenysége, és az összehangolt kommunikációs stratégiájuk volt.
Minden szektorból, minden egyes snecit egyenként lejelentettek egymásnak rádión, minden snecinél nagy volt az üdvrivalgás, és nagyon jó volt nézni, hogy a drukkerek egy teljes buszt megtöltöttek magukkal, pedig ez nem egy Milan-fradi meccs volt, csak egy kis pecázgatás a tűző napon.
Aki teheti, egyszer menjen el egy ilyen versenyre, mert nagyon nagy élmény!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://johirado.blog.hu/api/trackback/id/tr432964857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása