HTML

JóHíradó

Elegem lett abból, hogy minden reggel, minden este csak rossz híreket, bűnügyeket, simlit, csalást, tragédiákat pakolnak ki a szemem elé. Ez a blog kizárólag csak jó hírekkel fog előállni. Vagy kreálni fog ilyeneket. Vagy ötletet ad hozzá, hogy bizonyos témákból hogyan legyenek jó hírek. Minden esetre arra hívnám fel a magyar írott és képi sajtó képviselőit, hogy szíveskedjenek kellő mennyiségű jó hírt szállítani nekem, és erre kérem minden barátomat, rokonomat, és ismerősömet is! Mert néha kell a lila köd, és egy halvány reménysugár! :o)

Friss topikok

  • TrueY: @hópapa: Csak 1 hetet, de ebben az esős időben elégnek mutatkozott... :) És mit nyertem? :) Tudom... (2011.07.05. 09:33) Köszönjük, Cseresznye! :o)

Jóhíradó, Jó-hír adó, Jóhír-adó, Jó-hír Híradó, Jó Híradó, Jó. Hír. Adó. Mindegy, csak jó legyen! :o)

2011.06.23. 23:24 hópapa

Turán Friciék kategória 3.-ként végeztek az Akropolisz-ralin!

Címkék: hír rali görögország frigyes turán akropolisz jóhíradó

Két kellemtelen, műszaki hibák okozta betlizés után, végre összejött Friciéknek az, amire oly régen vártak!
A görög pályák legendásan kövesek, veszélyesek, de a mi fiaink ügyes taktikával, és autó-kímélő vezetéssel mégis sikeresen vették ezt a nagyon nehéz akadályt.
Az SWRC mezőnyében 3. helyen, az összetettben pedig a nagyon előkelő 13. helyen végeztek, és olyan nagyágyúkat vertek meg, mint M. Prokop, vagy éppen N. Al-Atiyah!
A remek szereplésről ITT lehet bővebben olvasni!

Gratulálunk, szép volt fiúk!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://johirado.blog.hu/api/trackback/id/tr733010076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása