HTML

JóHíradó

Elegem lett abból, hogy minden reggel, minden este csak rossz híreket, bűnügyeket, simlit, csalást, tragédiákat pakolnak ki a szemem elé. Ez a blog kizárólag csak jó hírekkel fog előállni. Vagy kreálni fog ilyeneket. Vagy ötletet ad hozzá, hogy bizonyos témákból hogyan legyenek jó hírek. Minden esetre arra hívnám fel a magyar írott és képi sajtó képviselőit, hogy szíveskedjenek kellő mennyiségű jó hírt szállítani nekem, és erre kérem minden barátomat, rokonomat, és ismerősömet is! Mert néha kell a lila köd, és egy halvány reménysugár! :o)

Friss topikok

  • TrueY: @hópapa: Csak 1 hetet, de ebben az esős időben elégnek mutatkozott... :) És mit nyertem? :) Tudom... (2011.07.05. 09:33) Köszönjük, Cseresznye! :o)

Jóhíradó, Jó-hír adó, Jóhír-adó, Jó-hír Híradó, Jó Híradó, Jó. Hír. Adó. Mindegy, csak jó legyen! :o)

2011.05.06. 11:18 hópapa

Nem, nem, és nem! Illetve: igen, igen, és igen!

Elég volt! Nem hagyom, hogy mindenki csak rossz híreket dugjon az orrunk alá.
Az lehetetlen, hogy ebben a mai világban csak "lelőtte, elütötte, megszavazták, eltörölték, felborult, csökkentették, megszüntették, kiugrott" kifejezésekkel lehet az embereket felizgatni.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lennének olyan dolgok, olyan jó dolgok, amelyek ne kaphatnának kiemelt, országos, vagy világméretű publicitást, és azoknak ne örülnének az emberek.
Ezen én most tutira változtatni fogok.
Vadászni fogom a jó híreket. És megkérek mindenkit, hogy aki ilyenekről tudomást szerez, az küldje el nekem.
Olyat is megpróbálok majd, hogy egy rossznak tűnő hírt, jónak interpretáljak.
Pl.így:
Hír: "Ma reggel megdőlt a 100 éves hideg-rekord!"
Ugyan ez jó-hír módra: "Ma reggel minden magyar ember megtapasztalhatta a teleportálás élményét! A tavaszi 25 fokos melegből egy éjszaka leforgása alatt mindenki átkerülhetett az alpesi lejtők hűs légkörébe. Mindezt ingyen, és bérmentve!" :o)
Na, valahogy így. :o)
Természetesen minden, ellenőrizetlen forrásból jövő hírt a képzelet szüleményeként fogok itt tálalni mindaddig, amíg a jó-hír megerősítést nem nyer.
Szerencsére az öröm-, és jó-hírek másokat is foglalkoztatnak, így én majd néha innen is szívok egy kis pozitív energiát, és egy pár jó infót.
Itt van például nemzetközi vonalon a happynews.com, vagy magyar vonatkozásban a Gúd Nyúz.
Olvassátok csak őket bátran, hátha jobb kedvetek lesz tőlük!
És hallgassátok meg A jó hír postása c. dalt:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://johirado.blog.hu/api/trackback/id/tr102881847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása